en händelserik helg..

hej på er
vart skapligt dålig uppdatering den senaste tiden.
Har faktiskt haft fullt upp, nu i helgen firade jag midsommar med pollan, joline och jonna med lite mer folk och  släkt i malex! både kul och tråkigt..
 
Torsdagen- Jag, joline och pollan tog mopederna upp till stugan och satte upp tält, packade upp och allt sånt. sen på kvällen chillade vi mest, bada gjorde vi med tror jag!
 
Fredagen- Dagen började riktigt bra med att äta midsommarlunch vad allt nu det innebär. Sen badade vi och solade hela eftermiddagen och spelade fotboll med grapparna! På kvällen sen kom Jonna och Linus på moppen. och den första olyckan hände redan då.. Jo, Jonna skulle styla lite med sin entré och gjorde världens vurpa utanför stugan.. suck, typiskt jonna sundeborn. och stackars linus bakom med!! Sen började vi fixa oss och såvidare och sedan förkrökade linus, abbe, alle och vi vid tältet... om man nu kan kalla det det ;) sen drog vi oss in mot byn för att där träffa anton och felix (tydligen).. Då hade vi redan druckit ganska mycket (eller pauline iallafall). sedan drog vi oss mot axsjön där lite mer folk var. och där började alla bli redigt onyktra! efter gick vi mot pelarvallen och drog med pauline. Jonna satte sig i avbytarbåset med pauline i knät, som då var medvetslös.. och sen spårade allt ur.. nästan alla grät, joline försvann med en pojk ut i skogen som sedan åtrervände och hångla upp någon helt annan... fy på dig joline ;) och helt plötsligt börja jonna vröla att pauline brytit käken men det hade hon inte utan slagit ut båda framtänderna.. (Andra olyckan). sen drog vi oss hemåt mot tältet där pauline tvångt skulle bada.. så hon drog av sig allt förutom trosor och hoppar i.. suck! men hon kunde simma som en firre ändå! Sen somna vi (tror jag)
 
Lördag- Vi vaknade upp i smått panik då vi såg paulines tänder.. Hon börja tjuta och kaoset var igång igen, fyfan.
Hon ringde sin mor som kom och hämtade henne och åkte in och fixade ett par nya tänder i lkpg. Vi andra plockade ihop tältet, efter två nätter kände vi att det var nog. Sedan började "midsommarlekarna" som sedan höll på typ hela dagen. och en sak till VI VANN!!!!!! fyfan vad duktiga, så nästa år blir det vi som får hålla i allt.. Sen badade vi och på kvällen klädde vi upp oss i klänning, så fina så! sen på natten sov vi i grannens gästhus vilket var underbart skönt efter två nätter i tält..
 
Söndag- På morgonen vaknade vi upp av paulines jävla djurläten, hon lät som en varg eller hund eller vad det nu var.. snacka om irriterande! sen åt vi frukost och åkte hem! påvägen hem så körde jag och joline i (tredje olyckan) så där log vi med skrapsår över hela kropparna typ och joline ett riktigt djupt sår i knät som hon fick åka in och sy ihop tillochmed (stackarn). 
 
otursfåglar hela bunten..
 
Det var en fin sammanfattning av min helg.. händelserik kan man ju minst kalla den ;) 
nu ska jag sova , gonatt! puss
 
 
 

Kommentarer
Postat av: JONNA

HAHA FYFAN VILKEN HELG!
älskar er till tusen brudar ♥

2012-06-26 @ 12:36:54
URL: http://jjjonnasundeborn.blogg.se
Postat av: Linda

Låter som en rolig helg :)

2012-06-29 @ 13:42:40
URL: http://smokeyeye.blogg.se
Postat av: Lisa

Nu var det senast i Januari som vi hördes av och så.. har inte bloggat sen dess så det har inte blivit svar och så. Men nu är jag på G med bloggen igen! Ska fixa om designen och så senare, men du får gärna kolla in bloggen och kommentera såklart :) ha en bra dag! ♥

2012-07-11 @ 19:34:20
URL: http://raawhr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback