en händelserik helg..

hej på er
vart skapligt dålig uppdatering den senaste tiden.
Har faktiskt haft fullt upp, nu i helgen firade jag midsommar med pollan, joline och jonna med lite mer folk och  släkt i malex! både kul och tråkigt..
 
Torsdagen- Jag, joline och pollan tog mopederna upp till stugan och satte upp tält, packade upp och allt sånt. sen på kvällen chillade vi mest, bada gjorde vi med tror jag!
 
Fredagen- Dagen började riktigt bra med att äta midsommarlunch vad allt nu det innebär. Sen badade vi och solade hela eftermiddagen och spelade fotboll med grapparna! På kvällen sen kom Jonna och Linus på moppen. och den första olyckan hände redan då.. Jo, Jonna skulle styla lite med sin entré och gjorde världens vurpa utanför stugan.. suck, typiskt jonna sundeborn. och stackars linus bakom med!! Sen började vi fixa oss och såvidare och sedan förkrökade linus, abbe, alle och vi vid tältet... om man nu kan kalla det det ;) sen drog vi oss in mot byn för att där träffa anton och felix (tydligen).. Då hade vi redan druckit ganska mycket (eller pauline iallafall). sedan drog vi oss mot axsjön där lite mer folk var. och där började alla bli redigt onyktra! efter gick vi mot pelarvallen och drog med pauline. Jonna satte sig i avbytarbåset med pauline i knät, som då var medvetslös.. och sen spårade allt ur.. nästan alla grät, joline försvann med en pojk ut i skogen som sedan åtrervände och hångla upp någon helt annan... fy på dig joline ;) och helt plötsligt börja jonna vröla att pauline brytit käken men det hade hon inte utan slagit ut båda framtänderna.. (Andra olyckan). sen drog vi oss hemåt mot tältet där pauline tvångt skulle bada.. så hon drog av sig allt förutom trosor och hoppar i.. suck! men hon kunde simma som en firre ändå! Sen somna vi (tror jag)
 
Lördag- Vi vaknade upp i smått panik då vi såg paulines tänder.. Hon börja tjuta och kaoset var igång igen, fyfan.
Hon ringde sin mor som kom och hämtade henne och åkte in och fixade ett par nya tänder i lkpg. Vi andra plockade ihop tältet, efter två nätter kände vi att det var nog. Sedan började "midsommarlekarna" som sedan höll på typ hela dagen. och en sak till VI VANN!!!!!! fyfan vad duktiga, så nästa år blir det vi som får hålla i allt.. Sen badade vi och på kvällen klädde vi upp oss i klänning, så fina så! sen på natten sov vi i grannens gästhus vilket var underbart skönt efter två nätter i tält..
 
Söndag- På morgonen vaknade vi upp av paulines jävla djurläten, hon lät som en varg eller hund eller vad det nu var.. snacka om irriterande! sen åt vi frukost och åkte hem! påvägen hem så körde jag och joline i (tredje olyckan) så där log vi med skrapsår över hela kropparna typ och joline ett riktigt djupt sår i knät som hon fick åka in och sy ihop tillochmed (stackarn). 
 
otursfåglar hela bunten..
 
Det var en fin sammanfattning av min helg.. händelserik kan man ju minst kalla den ;) 
nu ska jag sova , gonatt! puss
 
 
 

hej

Håller just nu på att packa lite inför midsommar. Det är en hel del. Resväskan är full, så får börja på nästa väska. Åker iaf upp till malexander i morgon kväll/eftermiddag någongång. Då ska det sättas upp tält, packas upp osv. Sen på fredag börjar midsommarfirandet.. Är astaggad!!
 
Vad har jag gjort dom senaste dagarna då? Typ åkt moppe, moppe och lite mer moppe. Nä, men seriöst, jag åker moppe vart jag än ska nuförtin. Men det är gött :)
 
Ska försöka städa iordning lite på mitt rum också innan jag drar mig till joline för ett litet träningspass. 
 
 

If we stand for nothing, we'll fall for anything

hej. Ligger i sängen och lyssnar på lite go musik. Ska snart sova. Tänkte bara berätta lite vad jag har gjort de här senaste dagarna. I fredags var det ju skolavslutning, så var ju i kyrkan på morgonen. Sen efteråt åkte jag, jonna och joline hem till mig och käka pannkakor med jordgubbar för att fira in sommarlovet lite. Sedan vid halv tolv bärde det av till liseberg. Så var där hela dagen/kvällen. 

Ja i lördags vad gjorde jag då? Då var jag och käkade middag i malexander. Sedan stressade jag hem lite smått för att hinna med tåget halv tio tåget till mjölby. När jag kom dit väntade jonna och pauline med mopparna och sedan satt vi och chillade i lekparken med lite annat folk ett tag. Och sen vetifan vad vi gjorde. Yrade mest runt och letade efter folk. Sen när vi kom hem åkte vi till joline och sov där.

Söndag då? Jo, gick hem ganska tidigt. Duschade och fixade mig. Sedan drog jag till mjölby (igen) fast den här gången på kalas. När jag kom hem var det bara att byta om och sedan dra på lite födelsedagsfirande hos johanna. 

Det är lite av det jag har hunnit med den här helgen. Och i morgon börjar sommarlovet på riktigt :D




Forget what hurt you in the past but never forget what it taught you


in the stuga

chacha bloggen! Sitter och chillar gal1 i stugan barre! Har lookat på fotboll , det var fett kul! helt underbart fantastiskt bra vare! Alltså omg vad chill dill det är!

Men nu ska jag vara seriös och skriva ett seriöst inlägg säger stina, så då får jag väl göra det ;)
Stina, jag och pauline och massa andra sitter och trängs i soffan i stugan i värmen. Snart kommer nog jonnis också, trevligt trevligt!  Jaoa
gulligt

Helg i malexander

hej bloggen. Håller på att fixa mig och packa. Ska spendera hela helgen i malexander. Åker moppe upp dit om typ en halvtimme eller något och sedan stannar vi där till söndag. Det här är ju faktiskt den sista helgen innan sommarlovet kom jag på nu. Om en vecka är det sommarlov :) Guuud så härligt.
Ska försöka städa upp lite på mitt rum också innan jag åker. Väskan med packningen från malexanderlägret råkar visst ligga kvar på golvet.. :$ Eller ja, inte riktigt allt men nästan.
Ha en grym helg!

12-06-02

Ligger i min underbara säng, som förövrigt är nytvättad. Eller inte själva sängen men ni fattar. Ska kolla klart på big brother avsnittet jag missade igår sedan ska jag börja packa. Sover nämligen i Mjölby inatt. Ska försöka hinna äta lite innan jag drar också, känner att jag börjar bli ganska hungrig. A, kände bara för att skriva lite. Har inget bättre för mig just nu. Hehehehe. Vi hörs!