Vinn one piece!

Är med och tävlar om att vinna en one piece här --> http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/march/vinn-valfri-one-piece.html#comment
Var med ni också, sista dagen idag!


God Morgon!

Idag när det äntligen är studiedag så vaknar man tidigt iaf. Jag som skulle sova länge idag hade jag tänkt. Men så blev det inte. Har dushcat nu och nu ligger jag i soffan och kollar på teve.
Vad händer idag då? Jo, förhoppningsvis så ska jag till norrköping. Men det är inte säkert för bilfan har gått sönder. Buhu :'( Precis dagen innan vi ska åka. Så jävla typiskt. :o Kanske tar tåget ist. Får se.
Annars om jag stannar hemma vet jag inte riktigt vad jag ska göra.
Nu orkar jag inte skriva mer.

Kram från en tjurig stina

Daniel Paris i vakna med the voice

Kommer, som jag sa igår, inte att blogga särskilt mycket den här veckan. Men ändå känner jag mig tvingad att uppdatera. Ska inte skriva speciellt mycket nu heller. Men bara några rader så att det inte är helt dött här på bloggen.
Egentligen skulle jag ju plugga idag. Men jag fastnade här vid datorn som vanligt. Men nu börjar jag känna lite smått panik. Provet är på fredag och i morgon hinner jag inte plugga för då ska jag till norrköping. Så det är typ sista dagen att plugga till det här provet.

Måste bara lägga upp den här på bloggen




Gästbloggar :)

Chacha Johanna här :)
Stina undrade om jag ville gästblogga här, och då får hon gästblogga hos mig då :)
Just nu sitter vi i havet & har 30 minuters rast. Sen har vi svenska & sen franska. Efter det är det mat & sen engelska & sen sista lektion är no, antagligen har vi kemi än, men hoppas på att vi ska börja med biologi istället ;)
Ja, vad ska Stina göra sen ? Tror att hon skulle va med Sanni :)
Haha, själv måste jag sälja kakor & sen plugga till so-provet.

Läs min blogg ---> http://johannaviveca.blogg.se

pusspuss :)

03-28-11

Har inte hunnit blogga någonting idag. När jag kom hem från skolan åt jag lite sen satte jag mig direkt och började plugga. Har gjort det ända fram till nu. Eller ja, tog en paus och kollade på ett avsnitt av vampire diaries. Och sen tog jag en paus till och duschade. Jag har läst 36 sidor (det kändes som mer) i den där religionsboken.
Så det kommer nog inte bli så mycket bloggande den här veckan.

Så här ser min vecka ut:

Måndag (idag): Plugga
Tisdag: Va med Sanni och sälja kakor
Onsdag: Plugga, plugga och återigen plugga
Torsdag: Studiedag och åka till Norrköping och shoppa :D

Och sen på fredag så är provet. Behöver verkligen plugga, för det känns som jag inte kan så mycket. Men det ska det bli ändring på! (y)

Puss

Dagens låt






Plugg...




Nu ska jag sätta mig i sängen och läsa lite i religionsboken.
Har en ny tidning och datorn som kan underhålla mig ifall det blir för tråkigt.
Men ska försöka läsa så mycket som möjligt, så jag slipper göra det så mycket i veckan.

H&M spring/summer season 2011

Ska sätta mig och kolla om jag hittar något snyggt i h&m katalogen jag fick hem i veckan.
Vädret är ju jättefint ute så ska nog sätta mig ute i solen och kolla :)





Tog bara några snabba bilder.

Fotboll

Ska snart åka ner till svartåvallen och kolla på fotboll. Premiär för i år, tror jag. Ska se sista halvleken. Så ska gå ner och klä på mig.

Juste, jag och johanna såg på never say never i torsdags. tror inte jag skrev något om det efteråt?. Men iaf den var såååååååååååååå jävla bra! Måste bara se den igen.
Men hinner inte skriva mer nu!


Puss

24-03-11

Sitter i ett grupprum och ska snart börja plugga franska. Börjar bildlektionen klockan två. Slutar tjugo i tre så har bara fyrtio minuter. Gött! Sen hänger johanna med hem. Ska hem och fixa oss och så. Sen åker vi på bio. Justin Bieber: Never say Never! Wihhho! Längtar!

bloggar antagligen inte mer idag!

Haft kemiprov...

Har haft kemiprov nu. Det gick väl bra tror jag. Om femtio minuter börjar idrotten så ska väl börja dra oss nedåt sporthallen om en stund.
Har bara franska efter maten sen slutar jag! :d
Hörs!

Är hemma om 4 min eller något, ska väl äta...

Är hemma om 4 min eller något, ska väl äta och så då. Sen blir det plugg resten av kvällen. Puss!


But I can't let gooooooooooooo.....

Sitter och lyssnar på lite musik, har duschat och gjort mig i ordning lite. Ska snart till farmor och farfar igen. Äter kvällsmat där också. Så et betyder väl att det inte blir något mer bloggande i dag.

Bye!

Heeeelluuu

Är hemma hos farmor och farfar nu, har ätit lite nu. Så är proppmätt!
Ska gå hem om ett tag och plugga.
Så antingen bloggar jag då eller i kv?

Dagens låt


Plugg-söndag

Har tränat såhär på morgonkvisten, duktigt av mig eller hur? Så har duschat och så nu. Ska sätta mig med kemiboken och plugga,plugga och åter igen plugga. Det består min söndag av iaf. Den här gången ska jag inte ha på musik, ha datorn bredvid mig eller något sånt. För på det här provet ska jag få väldigt bra resultat! Det återstår väl att se om jag har lyckats. Så nu har jag inte tid att sitta och skriva här mer.

Vad ska ni göra idag?

Min lördag!

Är hemma nu. Har haft en jättetrevlig dag idag. Åkt runt i linköping och kollat på bilar, ätit lunch på kinaresturang, gått i lite affärer osv. Var på veromoda och hittade en skitsnygg skinnjacka så ska kolla på om jag hittar den på deras hemsida nu. Kanske att jag beställer den. Om mamma går med på det.
Vid halv fyra träffade jag "alla" vid gokart banan. Skit kul var det! Sen när vi hade åkt klart stannade vi vid donken och åt, åkte vidare, stannade på donken igen för att köpa en glass, in en godisaffär och köpte godis (utom jag) och sen vidare hem. Och här är jag nu. Tack allihopa för en underbar dag!:D
Känns som jag ätit hela tiden idag. Så spyr nog snart. Nedå, mamma står där nere och gör tacos och så blir det ännu mer mat! Låter som värsta fettot ju ? :o
Aja, ska iaf inte äta så mycket, bara litegrann :$

Ha en trevlig kväll!

19-03-11

Är uppe tidigt idag. Har redan ätit, gjort i ordning mig och så. Ska snart åka till linköping. Blir inget shoppande idag tror jag. Men sen i eftermiddag ska vi fira sanni som har fyllt år. Grattis! Vi ska åka gokart (om det stavas så vet jag inte). Har åkt det en gång tidigare med fotbollen. Det var riktigt kul. Så kommer inte uppdatera på hela dagen.
Kanske i kväll när jag är hemma.

Puss

Hos joline

Är hemma hos joline nu. Vi har gjort oss i ordning lite och senare drar vi oss mot sporthallen och kollar på innebandy. Vid halv tio eller något börjar det så får se när vi går.


It's friday

Sitter nu med rebecca vid datorn. Musik och teven på. Har vart med rebecca sedan skolan slutade vid tio i två. Har inte gjort så mycket. I kväll ska nog jag och joline gå och kolla på "nattinnebandy". Börjar halv tio så får se vad vi hittar på innan.

Ha en underbar fredagskväll allihopa 

Hemma tidigt idag!

Är hemma från skolan nu. Slutade tidigare idag. Pga av att några fick sluta tidigare på bilden. Mer än så orkar jag inte förklara. Men iaf, nu sitter jag vid köksbordet helt ensam och väntar på att mamma ska komma hem. Ska väl äta då sen ska jag nog plugga idag.

Vi hörs!

03-16-11

Har inte bloggat på hela dagen. Har typ inte suttit vid datorn någonting idag faktiskt. Efter skolan så väntade jag på joline när hon gjorde ett prov. Sen gick vi hem till mig och åt och lite. Sen gick vi ut och gick, Duktiga vi är (a)
Det blev inte så kort sväng heller. Sen när jag kom hem gjorde jag mig i ordning och åkte på kalas. Har varit hemma i en timme eller något nu. Tänkte gå och lägga mig tidigt idag (igen) eftersom det inte blev av i går som jag tänkte.
Nytt försök idag alltså.

Puss

I close my eyes and pray...

Sitter hemma hos mig med johanna nu. Musik och datorn. I kväll ska nog jag och joline till simhallen och simma. Det var ett tag sen. Tror inte johanna skulle hänga med. Om hon inte har ångrat sig. Fick reda på att jag har både matteprov och noprov nästa vecka. Den här veckan som har varit så skön. Men så kommer det inte dirket bli nästa vecka inte...

03-15-11

Har en timmes rast nu. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Har haft träslöjd för sista gången nu. Så nästa vecka blir det syslöjd. Men orkar inte skriva mer nu.

Puss

03-14-11

Ska ner och äta, ta bort sminket och sen blir det teven resten av kvällen. Eller ett tag iaf, datorn får väl också vara med. Är ganska trött så ska försöka att gå och lägga mig ganska tidigt ikv. Men antagligen kommer det bli sent ändå. Nedå eller jo kanske.
Men skriver nog inte mer i dag. Får se om jag bloggar i morgon i skolan.

puss

Hos joline

Sitter hemma hos joline nu. Har varit hemma hos mig och fikat o lite. Ska snart hem igen för joline skule till stallet.
Får se vad jag hittar på då. Troligtvis datorn eller något sånt. Har inte så mycket att plugga till i veckan heller. Har bara franska till på fredag och svenska tills på onsdag. Skönt!

So-lektion

Har so just nu. Är klar med frågorna så sitter och bloggar nu. Slutar tre idag. Men sista lektionen är elevens val och tjejgrupp så det är helt okej. Så bloggar när  jag kommer hem.

Puss!

Hellcats om 5 min

Om ungefär fem minuter har hellcats premiär på kanal 5. Har duschat och så nu , så ska gå ner och sätta mig i soffan och vänta på att det ska börja.




Klänning från nelly

Hittade en supersöt klänning hos nelly. Men dock kostar den 1495 :- så kan ju föröska glömma den på en gång.




Men den var riktigt söt, eller vad tycker ni ?

Melodifestivalen 2011

Sorry, för att jag inte har bloggat någonting på två dagar eller vad det är. Men har ärligt talat inte orkat. Har inte haft något vettigt att skriva heller. Men kan ju skriva vad jag har gjort dem här dagarna när jag inte bloggat.
I fredags var jag med joline och rebecca efter skolan. Kollade på vampire diaries och lite. Sen på kvällen var jag md joline.
I går på dagen gjorde jag inte alls mycket. Datorn/teve och städa lite grann. Sen på kvällen fick vi främmat. Kollade på melodifestivalen och så.
Eric Saade vann ju! Jag hejade inte på någon speciell faktiskt. Men det var väl helt okej att han vann

Eller vad tycker ni? Vem skulle vunnit ?


03-10-11

Nu sitter jag och pauline och kollar på justin bieber. Tro det eller ej, men det var hon som ville se det;) Ska plugga lite samtidigt, har franka tills i morgon.
Sen i kväll ska vi träna. Sen efter det går jag hem till pauline och är där ett tag sen kommer nog mamsen och hämtar mig. Ja ungefär så ser resten av dagen ut.

Puss på er :*

I skolan

Har just nu rast. Går in tjugo över och då är det bild (y) Sista lektionen för dagen. Sen följer nog pauline med hem. Så bloggar då ist.

Puss

Fraktfritt hos nelly



(Såg att bilden blev liten men orkade inte göra något åt det)
Ja bilden säger ju det mesta. Just nu är det fraktfritt hos nelly.

Mina skor har kommit!

Har kollat på wallander nu. Snart ska jag duscha, plugga lite kanske o så.
Har fått skorna jag beställde nu! :D Bilder kommer, men inte nu!

Puss !

I thought I could fly...

Har ätit lite och så, ska kolla lite på vampire diaries snart. Vad har hänt i skolan idag då?
jo, hade tjejgrupp för första gången. Målade naglarna. Sanni var gullig och gjorde fransk manikyr på mig. Det blev jättefint. Tar ingen bild på det nu, kanske senare.

Buy!

Inget mer bloggande idag

Kommer inte skriva mer i kväll. Dels så vet jag inte riktigt vad jag sa skriva och så är datorn så jäääääkla seg just nu. Tar hur lång tid som helst och bara öppna en flik :o Har liksom inte tålamod att hålla på i timmar för ett inlägg.

Ska packa gympaväskan eller något annat ist nu.


03-06-11

Har målat naglarna. Blått blev det den här gången. Nu funderar jag på att städa garderoben. Men vet inte riktigt om jag orkar det just nu.
Skrev ju igår att jag satt med färg i håret, men de syns typ inte. Blev ingen skillnad. Ska kanske köpa en annan färg. Får se. Så därför får ni ingen bild på det.

Ska nog börja lite smått med att rensa garderoben iaf. Har inget bättre fär mig ändå.

Hörsväl senare

I'm on the right track baby I was born this way

Sitter nu med färg i håret. Ni får väl se resultatet... någon gång. Får se när det blir. Kom hem för typ en halvtimme sen. Köpte inte så mycket idag. Bara en skjorta för 49 :- och lite hårspännen.
Och så klippte jag med också. Det behövdes kan jag säga. Håret var jätteslitet. Har bara toppat det och klippt upp det så det syns inte så mycket.

Till linköping

Nu har johanna gått. Hon skulle spela match så nu ligger jag här alldeles själv.Hehe, nä men snart ska vi till linköping och shoppa :) Så ska fixa mig och så nu.

Hörs när jag kommer hem ist.

Puss :*

Köpt biljetter till never say never



 
Yeah man!
 Nu har jag och johanna köpt biljetter till never say never :D Blev inte premiärdagen utan på torsdagen ist.
Om exakt 20 dagar ! Wohoo !


 Johanna och jag är hemma hos mig just nu. Hon läser frida och jag, lite allt möjligt. I kväll när hon ska till innebandyn och stå i kiosken går jag till rebecca, då hittar vi på något en stund. Sen går vi upp till sporthallen vi med och kollar på matchen. Sen drar johanna,jag och rebecca hem till rebecca och kollar på film. The last song blir det nog.

Får se om jag bloggar något mer under dagen.

Puss

Usaconverse



jahop, nu har jag beställt dem här då. Beställde dem från junkyard.se och dem gick på 699:- plus frakt.
Får hoppas på att storleken passar och så. Dem kommer mellan 1-6 arbetsdagar tror jag så antagligen någon gång nästa vecka.

Nu blir det ett (eller flera) avsnitt av vampire diaries.

pusss!

Spetsklänning



Så fin, tycker det är jättefint med spets. Nu till våren och sommaren skulle det ju vara fint med en vit sån klänning. Men tycker den här är superduperfin ändå.

Kommer från nelly.com och kostar 379 :-

Hos pauline

Är hemma hos pauline nu. Pauline sitter och pratar med någon på skype så hon dissar mig totalt :o Hehhe, nedå så farligt är det faktiskt inte. Bara nästan. Har rätt kul ;)
Egentligen skulle vi plugga, men det har inte blivit av helt enkelt. Eller jo, lite! Men det blev så tråkigt så jag sket i det till slut. Inte för att skryta men kan faktiskt det mesta, tror jag. Det lär väl märkas på fredag på provet.
Så ist för att plugga så har vi bakat kladdkaka, riktigt kladdig (kladdkaka ska ju vara kladdigt men ändå) och god.

Har inte kunnat blogga förrens nu för blogg.se har varit skitsegt. Men nu så.


Musikvideo - Born this way

 Här är musikvideon till Lady Gagas senaste singel Born this way.


01-03-11

Har ätit lite nu. Innan det så har jag legat och vilat ett tag. Är så sjukt trött. Snart ska jag duscha , får se om jag blir lite piggare då. Sen ska jag väl se några avsnitt av vampire diaries.
Ska kolla egenom svenskan någon gång till också. Tror jag ska till skolan i morgon. Har ju prov också, så vill helst inte missa det. Då måste man ju göra det någon annan gång ist och blablabla. Sånt orkar inte jag med ,haha ;)

Justin Bieber -This is my world




Fick hem den här filmen i går. Har kollat lite på den, men ska vänta med att se resten tills på fredag. För då ska Johanna och jag  ha någon slags "Justin Biber-dag" :D
Vi ska kolla på filmen och så ska vi nog beställa biljetter till never say never.
Men av det jag såg av filmen så verkar den jättebra!

Dagens lunch

Såg nyss att klockan resan hade blivit tio i ett. Så nu blir det lunchdags. Gick upp och hämtade en panpizza så det får bli dagens lunch. Sen måste jag verkligen börja plugga.

Min lunch:




Det ser väl smarrigt ut ? ;)

Tävling

Jag är med i ''Dagens blogg'' hos den här tjejen.

http://cheyis.blogg.se/2011/march/vill-du-bli-dagens-blogg.html

Checka in hennes blogg för att läsa reglerna. Så kom igen nu och var med!

HAPPY BIRTHDAY JUSTIN BIEBER!

Ligger under en filt framför teven och myser. Bredvid mig har jag frukost och framför mig har jag datorn. Vaknade för typ tjugo minuter sen eller något. Är som jag sa igår, hemma idag också.
Då måste jag verkligen sätta igång med pluggandet. Så ska väl göra det snart.

Juste, i går fick jag hem den där justin bieber filmen jag bestälde för typ 2 månader sen! :D:D
Lagom till hans födelsedag som år idag! Och jag firar den med att vara sjuk, typiskt att jag ska vara sjuk just den dagen...

GRATTIS JUSTIN BIEBER! WHEN YOU SMILE I SMILE