hemma

 
-tröja
-strumpor
-strumpbyxa
-ljudkabel
-ladyshave
-the hills säsong 6
-clear-up stripes
-rakhyvlar
-ansiktsmask
-ögonfransfärg
-deo
-balsamspray
-hårinpackning
-värmeskydd
-kastanjevatten
-ldb bronze
-facewash
-volympuder
 
+ lite till :)
 
 
 
 

Ullared

Är påväg hem från Ullared nu. Har köpt en hel del. Om jag har ork när jag kommer hem så kanske jag kan visa lite vad jag har köpt. Men förvänta er inte för mycket. Har typ inte sovit något inatt och sen schena inne på Ullared bland typ sveriges halva befolkning, det tar på krafterna.. ;) Nu ska det dunkas musik på högsta volym hela vägen hem. Det där med att sova kan vi glömma!

 

Pauline och jag kände på det där med att va paparazzi och fångade Ola-Conny på bild när han plockade upp flak på flak med öl :)


Fotboll

Hej söta små bloggläsare! Just nu sitter jag med Joline, Pauline, Jonna och Ellen och tittar på fotboll. Det är så trevligt sååååå. Men nu ska vi fortsätta kolla på den trevliga fotbollsmatchen. PUUUUUUSSSS!!!


göteborg

hej allesammans. Tänkte skriva ett inlägg när jag kom hem från göteborg, men så blev det icke. Så jag gör det nu ist. Åkte alltså ner till göteborg tidigt i måndags. När vi kom dit kolla vi läget på campingen och sedan drog vi oss mot fotbollsplanerna och kollade lite fotboll. Under dagen blev det även lite shopping osv. På kvällen var det ullevi och invigningen som gällde. Asballt var det. När det var slut trängdes vi med allt folk (det var en hel del) ner till stan för att sedan ta ett besök på burger king. (blev ganska många sånna under veckan). 
Och lite såhär har väl varje dag sätt ut.Förutom invigningen då. Men vi har ju även hunnit med liseberg (3 gånger), donken/burger king (t.o.m tappat räkningen) och gothiadiscot. haha, ödet ville verkligen inte att vi skulle dit. Först trodde vi inte att det var något disco alls eftersom det snackades om någon "ledarfest". Så vi blev lite smått sura. okej, jag blev ganska mycket sur. Men vi fixade oss och sedan drog vi oss mot spårvagnen och åkte till liseberg. Var där en stund, sedan gick vi ut för att se om det var något disco ändå. Vilket det var. Klockan var ju ganska mycket och vi visste ju inte när det slutade men efter mycket om och men så kom vi in och skulle betala. OCH DÅ HAR JONNA TAPPAT SITT GOTHIAKORT SÅ VI KOMMER INTE IN?!?!? Skapligt sur blev jag då. Så vi tog spårvagnen hem till campingen hämtade ett annat kort och åkte tillbaks. Då fick vi stå i kö ett tag men sen efter allt krånglande så kom vi faktiskt in :D Hur var det då? haha, ja. Bortsätt från alla stalkers och turkar som var efter en hela tiden så var det faktiskt kul. Eller var tycker du jonna? ;) Hann inte vara där så länge, menmen. Och såklart hann vi med lite donkenhäng efter det. Har hunnit med massa mer den här veckan men orkar inte skriva mer just nu.. hehe. Tyckte iaf jag var lite duktig som bloggade förhuvudtaget :) 
nästa vecka åker jag kanske iväg igen. Men den här gången mot västervik. 
 
gothiadisco
 
har en del bilder på iphonen som jag kanske visar senare någon gång. 
 
 
 
 

Dålig bloggning...

Tja! Vi tyckte att Stina bloggar så dåligt så nu tänkte vi att vi skulle blogga lite åt henne. Vi är i iallafall på öland. Vi sitter just nu och tittar på film i husvagnen. Om en stund ska vi göra oss i ordning och sedan gå ut en stund. Stina har ju kommit hem från Göteborg nu. Hon har varit på gothia. Och nu måste Stina börja blogga , om man har en blogg så måste man faktiskt blogga! Men nu ska vi kolla klart på filmen! // dom bästa gulligaste snyggaste sötaste underbaraste snällaste dom absolut bästa personerna i världen, Joline och Johanna!


Who's gonna make you fall in love?

hej. Det var ett tag sen jag bloggade känner jag. Har nästan glömt bort hur man gör. 
Just nu håller jag på att packa för i tidigt morgonbitti drar jag till göteborg. Hinner inte mer än att komma hem, packa upp, packa och sen åka igen :) Som ni kanske vet (vet inte om jag har skrivit det) så var jag ju i tylösand den här veckan. Har hunnit med en hel del under veckan. Mest bra saker, men vi har även hunnit med saker som inte är riktigt lika roliga. Men det är ju lite "våran grej". Det blir inte hela tiden riktigt som vi har tänkt oss ;)
Nu har vi en ny resa framför oss. Får vi se vad den har att bjuda på. 
 
Ska vara lite duktig och städa lite på mitt rum nu hade jag tänkt, så vi hörs... någongång :)
 
lite bilder från tylösand