31-05-11

Sitter i min säng och dör av värme och trötthet. Såå jäkla varmt det är i mitt rum. Så inatt ska jag nog sova i källaren. Har knappast något val för i mitt rum är det som i en bastu. No joke.
Ikväll har jag, joline och jonna varit duktiga och tränat. Känner att det skulle vara skömt att duscha en gång till. Blir svettig av att bara sitta still i min säng och blogga. Det är ju jobbigt :o Eller jo iförsig, fingrarna tränar ju lite...
Hade engelskaprov idag och det gick inte dirket som jag hade hoppats. Så ska ta tag i de här 4 sista proven innan sommarlovet och sen inte tänka på läxor och prov på heeeela sommaren! :D
Nu ska jag gå ner och kolla om det finns något gott i kylskåpet.

Inspo♥



Ligger och steker i solen nu. Riktigt gött...

foto0391 (MMS)

Ligger och steker i solen nu. Riktigt gött! Gjorde en smoothie som jag vräkte i mig på bara några sekunder. Snart ska jag hämta mina engelskaböcker och börja plugga, om jag orkar vilket jag antagligen inte kommer att göra. Men nu ska jag fortsätta njuta av solen innan den försvinner :) chao!


See you tomorrow!

Inget bloggande för mig denna helg. Och jag ska inte påstå att jag ska blogga speciellt mycket nu i kväll när jag är hemma heller. Så jag skiter i bloggen över helgen och så tar jag nya tag tills i morgon ist.
Hoppas att ni har haft en superbra helg och ha en fortsatt trevlig kväll :)
Pusss!
Mycket rolig bild, tycker ni inte det? :o

Min dag :)

Har inte bloggat alls mycket idag, känns som att jag skriver det rätt ofta men det är ju så. Antigen har jag inte tid, orkar inte eller så har jag inget vettigt att skriva men ska iaf försöka bli lite bättre på att uppdatera men inte under helgen eftersom jag ska till stugan i morgon och sover där tills på söndag.
Idag vid fyra ungefär drog jag till pauline. Vi gjorde väl inget speciellt. Sen gick vi till sibylla och åt där. Pommes med kebabsås till lunch, sibylla till kvällsmat och sen lite pizza när jag kom hem. Lyckat!
Sen gick vi till svartåvallen och träffade joline och jonna.
Kvällen avslutades iaf hemma hos mig :)
Men antingen hörs vi innan jag åker till stugan i morgon annars kommer jag nog mobilblogga någonting under helgen.
Puss, ha det bra :)

It's fridaaaaaaay baby :D

Vad gör alla idag då?
Själv ligger jag nerkrypen i min säng tillsammans med datorn och lite musik :thumbup: Är så jäkla trött. Satt och kolla på tv förut när jag kom hem från skolan och jag höll på och somna, om jag inte gjorde det?!
Men nu ska jag ta och hitta på något innan jag somnar igen.
Tror jag ska resa på mig, fixa mig och dra iväg till pauline. Så vi får se när vi hörs nästa gång.
Puss på er !

26-05-11

Har varit hos frissan idag också. Tyckte att håret blev för "gul/orange" så gick dit  idag igen. Nu blev det bättre och så kanske det bleks lite av solen också.
Nu ska jag nog ta och beställa en klänning till skolavslutningen antagligen den jag visade på bloggen igår :)
Sen ska jag plugga på franskaglosorna lite också.
mörkbrun

spegeln är inte så skitig som den ser ut...

Skolavslutningsklänning?

Funderar på att köpa den här klänningen till skolavslutningen. Vad tycker ni om det?
Skulle egentligen beställt en annan men såklart tog den slut. Om den inte har kommit in i morgon igen beställer jag nog den här ovan.

You're the only one that keeps me singing lalalalala

Har suttit i en frisörstol i nästan 3 timmar :o Fast det gick rätt så fort ändå. Har klippt luggen lite kortare och så har jag färgat slingor:D Sitter och granskar mig i spegeln just nu. Har inte vant mig än. Så än så länge vet jag inte vad jag tycker om reultatet. Får nog vänta ett tag tills jag vant mig och se vad jag tycker.
Det är jättesvårt att få en bild som visare exakt hur det ser ut. Så det ser kanske inte riktigt ut som det gör på bilderna.


Dagens Låt



Born this way

Vad tycker ni om Lady Gagas nya album "Born this way" ? Jag har inte riktigt lyssnat igenom alla låtar än men har helt klart tänkt göra det för det finns en hel del bra låtar på denna skiva.
Har ni någon favoritlåt?

23-05-11

Har inte haft tid att blogga på hela dagen faktiskt. I skolan så hade vi först so, engelska och så sprang vi spåret..
Sen lunch. Efter lunchen matte och sen elevens val. Har ju tjejgrupp och idag kom polisen och svarade på lite frågor och lite. Efter skolan cyklade jag hem en snappis sen åkte jag till linköping. Skulle "beställa" en bil och så hann jag med en tur på ikanohuset också. Köpte vita cykelbyxor men spets.
Har varit hemma en stund nu , har duschat och nu ligger jag i sängen och lyssnar på lite musik.

Shoppingen från Ullared

Det blev inte så mycket. Men har ju hängt in allt i garderoben och har alla saker på olika ställen så orkar inte häva fram allt igen. Det blev inte så mycket kläder faktiskt.
Lite tjocka tröjor, två linnen, ett par "mjukisshorts" och så kanske något mer som jag inte kommer på nu.
Men jag köpte faktiskt ett par skor som jag ska ha på skolavslutningen och dem kan jag ta och visa någon gång i veckan när jag känner för det. And don't worry, de är inte köpta på gekås ;)
Utan på scorett som låg lite utanför. Är faktiskt nöjd med skorna men iår har jag lärt mig att man ska gå lite i skorna innan man använder dom för första gången. Har typ haft skoskav varenda år på skolavslutningen..

You've got that smile that only heaven can make

Sitter just nu i källaren och ska snart börja skriva klart min bokrecension. Tror jag ska börja om faktiskt. Men ska börja dirket nu så har jag det gjort sen.
Här kommer "eftermiddagens outfit" med webcam. Ojojoj vad bra det blev...
Bjuder på de här grymt snygga bilderna... höhö

22-05-11

Har inte hunnit blogga tidigare idag. Vaknade vid kvart över elva halv tolv någon gång. Då gick johanna och jag ner och åt frukost. Sen dirket efter det så har vi städat mitt rum som såg ut som ett bombnedslag. Överdrivet inte.
har nyss varit ute och solat en stund och nu sitter vi och äter lunch. Pastasallad med kebabsås! :D
Johanna ska nog hem om en stund tror jag och då ska jag plugga lite och börja fixa mig lite för i eftermiddag/kväll så är det kalas för min bror fyller år.
Ha det fint!

Bilder på det jag köpte igår

Linne från H&M
Bikiniöverdel från Gina Tricot
Cykelbyxor från Bik Bok
Örhängen från H&M

God Morgon!

Har nyss duschat och nu skulle johanna också göra det så medans jag väntar på henne så ligger jag i sängen med datorn.
Hittade som sagt ingen klänning igår så ska börja leta efter en som jag kan beställa ist. Det finns ju många jättefina hos nelly, men jag vet inte riktigt.
Ska lägga upp sakerna jag köpte igår och det jag köpte i ullared också. Det kommer nog upp på bloggen under dagen skulle jag tro :)
Vad gör ni idag?

Bara för ikväll

Hmm ? :o

Nu sitter jag och johanna i solen. Om en s...

foto0387 (MMS)

Nu sitter jag och johanna i solen. Om en stund ska vi börja gå mot pressbyrån och se om det finns något att äta. Sen tar vi tåget hem. Det blev tyvärr ingen skolavslutningsklänning så ska beställa en på nätet ist. Men nu ska vi börja gå, ha det bra så hörs vi :)


Är påväg mot linköping med johanna nu. Vi ...

foto0382_ (MMS)

Är påväg mot linköping med johanna nu. Vi ska se om vi kan hitta någon fin skolavslutningsklänning. Var väl halvsju tåget hem så är väl hemma vid sju någon gång. Då ska vi äta och sen vid åtta blir det Vampire Diaries :D vad ska ni hitta på denna fredag?


Gästblogg

HEEEJ alla Stinas bloggläsare!
Nu sitter jag, Stina och My i skolan, vi har precis haft no prov, och det gick inte så bra...
Om 20 minuter har vi franska, sen matte, mat och sen so, sen är det heelg! 

Kram Joline , kolla min bloggjolle.blogg.se!

Har ätit tårta nu. Är riktigt mätt! Men gö...

foto0383 (MMS)

Har ätit tårta nu. Är riktigt mätt! Men gött var det. Nu sitter jag och kollar på simpsons. Sjukt tråkigt program men ändå. I morgon är det fredag igen! :) bara 16-17, något sånt iaf, dagar kvar i skolan. Plus helger och så då. Sen är det sommarlov! :D nu ska jag fortsätta kolla på simpsons. Tjarå (a)


I love you more than i did before...

Drar till mormor och morfar nu. Är där tills ikväll någongång.
Ha en trevlig kväll, vad ska ni göra ? :)

19-05-11

Helluuu :)
Har skrivit klart någon sak om en film till franskan nu. Det blev inte så långt men får hoppas att det räcker.
Snart ska jag sätta mig och läsa igenom biologin en gång till. Måste gör det snart för sen åker jag till mormor och morfar för morfar fyller år idag :) Vet inte när jag kommer hem men troligtvis ska jag plugga lite till då. Det känns som jag kan rätt mycket men samtidigt inte. Så får se hur det går i morgon.

Hej hopp :)

Sitter nu i skolan med johanna och joline. Har haft matte nu och om en stund börjar tekniken.
Bloggade inget när jag kom hem igår. Var tvungen att plugga, packa upp alla grejer duscha osv. Men har lovat rebecca att lägga upp lite av det jag köpt på bloggen så får väl göra det senare idag eller i morgon :)

Nu står jag och åter en macka. Ska snart s...

foto0374 (MMS)

Nu står jag och åter en macka. Ska snart sätta mig i bilen för det blev jävligt kallt. Vi är framme om lite drygt en timme. Då ska det shoppas! :D är hemma ikväll någon gång. Får se om jag orkar blogga då annars hörs vi i morgon igen! Ha en bra dag!


Who says you're not perfect?

Just nu ligger jag i sängen och myser med lite musik. Har fixat det mesta tills i morgon tror jag. Ska bara sätta klockan på fyra så kan jag sova sött sen. Usch, ska gå upp klockan fyra på en studiedag :o Men det är det värt! :)
Nu kom jag på att jag skulle skriva shoppinglista med :oo Har helt glömt bort det. Har haft rätt så mycket att göra idag. Eller ja, det lät som att jag har varit hur stressad som helst.
Men det kan jag ju göra i morgon i bilen påväg mot ullared. Då har jag ju något mer att fördriva tiden med iaf.
Jag har iaf fixat lite musik som jag och johanna kan lyssna på i bilen.

Dagens låt!

17-05-11

Har pluggat i en timme eller något sånt nu. Så lite har väl gått in i hjärnan får vi hoppas. Snart ska jag smsa joline och säga att hon kan komma hit. Ska fixa lite göddig musik tills i morgon får då drar det iväg mot ullared :D
Nicigt värre! Så ska skriva en lite shoppinglista med hade jag tänkt. Kommer inte på särskilt mycket jag behöver just nu men när man väl är där brukar det bli en hel del iaf.
Vad gör ni idag då?:)

God Morgon!

Nu drar jag till skolan !
pusss!
Ha en bra dag så hörs vi antingen när jag är i skolan eller när jag kommer hem! :)

Tävling - Vinn smycken

Är med i en tävling där man kan vinna ett par örhängen från USA och en ring från Brasilien. Awesome tävling, eller hur ? Så gå in på hennes blogg och anmäler er.
http://fashionistah.devote.se

Biologi (n)

Har försökt plugga nu i 10 minuter eller något sånt. Undrar hur mycket som har fastnat i huvuder. Typ ingenting. Fattar ju inte ? Fattar inte för huvudtaget varför jag fortsätter.
Ska ge det en chans till sen skiter jag i det :@

16-05-11

Är hemma från skolan nu. Har hunnit med att äta också. Efter skolan cyklade jag och joline ner till konsum och köpte ben&jerry's. Dock är den redan slut. Det där lät tjockt. Jag köpte den för ungefär en halvtimme sen och har redan vräkt i mig hela. Min bror tog halva, så så farligt är det faktiskt inte. Och sen pizza på det. Mormor är här i kväll och då ska vi käka pizza. Men nu ska jag inte hålla på att tjabla om mat, är jävligt mätt just nu.
Nu ska jag ist sätta mig i sängen och dyka ner i biologiboken.
Puss!

Hockey

Sitter nu och kollar på finalen i hockey vm och äter jordgubbar och vindruvor samtidigt. Mysigt.
Heja Sverige!



Bikini

Snygg bikini från Bik Bok :)

15-05-11

Har ätit lite frukost och nu hade jag tänkt plugga en liten stund. Sjukt tråkigt. Men om en stund kommer pauline hit, eller om jag ska till henne så då slipper jag pluggandet... för en stund iaf.
Men nu ska jag börja plugga, så jag hinner med någonting idag.

The Hills♥

Nu ligger jag och johanna och myser i soffan och kollar på the hills. Igår eftermiddag/kväll började vi om och började kollade på första säsongen igen och nu är vi redan på andra säsongen. Får se vilken säsong vi är på när dagen är slut :)
Bild från google

FRIDAY!

Nu är jag och johanna hemma hos mig och dunkar musik. Om en stund ska vi till joline och fika. Sen ska vi nog kolla på film eller något sånt. Ikväll ska johanna med till stugan, så som den senaste tiden så blir det inte så bra uppdatering. Men ni får försöka klara er ;)

Vinnaren i veckans blogg är...

http://gustafssonerika.blogg.se
Grattis till henne, checka in hennes blogg vettja :)

50% hos novaqueen.se

Novaqueen.se
Kollade lite förut och hittade faktiskt ganska mycket som jag skulle kunna tänka mig. Aja, får se om jag klickar hem något :)

The edge of glory

Gillar ni Gagas nya låt ?

Min dag + dagens outfit

Sorry för att jag nästan inte har bloggat någonting igår och idag. Men igår var jag sjuk och idag efter skolan var rebecca här och satt inte så mycket vid datorn. Men ska försöka bättra mig. Mår iaf bättre nu. Är bara förkyld fortfarande.
Rotade igenom min väska för att ta upp engelskaboken och då hittade jag en helt ny fridatidning. Hur har den hamnat där? :o
Ikväll ska jag plugga lite, har engelska tills i morgon. Vet inte om det går något bra på tvn ?
Någon som vet ?
Här kommer iaf lite bilder på dagens outfit:
Från början hade jag både på mig tights under, en kofta och en jeansjacka. Men med tiden så åkte det av.
Så jäkla varmt det har vart idag.
Har ni haft lika underbart väder ni med? :)

Sjuk :/

Ligger just nu i sägen och ska om en stund gå ner och göra frukost, är jättehungrig. Ska vara hemma idag. Halsen är bättre men huvudetvärken är sämre. Känner mig helt yr. Så dagen kommer väl spenderas framför tvn.
Skulle sitta fint med en ben & jerry's glass nu, men tror inte vi har någon hemma. Ska be mamma köpa det sen när hon är påväg hem efter jobbet ;)
Får se om jag okar blogga mer idag, annars får ni ha en underbar dag ute i solen. Vädret är ju på topp och jag får ligga inne i soffan och glo på tv. Orättvist.
Just det , finalisten av veckans blogg ska jag lägga upp på bloggen också.
Skulle gjort det förra veckan, men ... så blev det inte.
¨
Nu dör datorn snart så ska lyfta på arslet, hämta laddaren och gå ner till tvn.
Dagens outfit från i lördags,

09-05-11

Bloggade inte så mycket igår. Dels för att jag inte satt vid datorn så mycket och dels för att blogg.se krånglade nått så grymt. Blev lite smått tjurig där.
Kom hem från skolan för tjugo minuter sen eller något. Fick sluta tidigare för det var någon föreläsning sista timmen. Ganska segt.  Var inte med på idrotten idag heller. Har blivit förkyld och har skitont i halsen.
Just nu har jag rätt mycket att klaga på. Halsen värker, ont i huvudet, ont i magen. Är skittrött för har typ inte sovit ett skit inatt känns det som. Kallsvettas så det förvånar mig inte om jag får feber också. Och som grädde på moset så har jag 3 prov den här veckan. Matteprovet är uppdelat i två delar men ändå :o Så egentligen skulle jag behöva plugga. Men har verkligen ingen ork till det just nu.
Kanske inte det mest positiva inlägg, men för att det inte ska bli riktigt så deprimerande så ska ni få en liten (stor) fin bild :)

LALLALALLALLALALA

Har varit ute i solen hela dagen nästan. Har bara varit inne vid datorn en liten stund. Men om en stund ska jag ta på mig lite andra kläder och börja promenera mot johanna. Men som tur är har hon med sig cykeln så då kan man ju tjata åt sig skjuts. Men det brukar bli jag som får skjutsa iaf. Vad vi ska hitta på återstår väl att se.
Kommer nog inte bli så bra uppdatering idag. Hallå ? Vill ju liksom inte sitta inne vid datorn idag när det är så fint väder.
Men ska försöka slänga in ett inlägg i kväll.
Puss!
En bild från igår kväll.

Bilder Fredagen 06/05/11

Här kommer lite bilder från i fredags:

Alla bilder är tagna med min kamera (Nikon D3100) förrutom den sista bilder som är tagen med ellens kamera.

Nu ska jag ut i solen, plugga och njuta av det fina vädret. Så hörs vi senare! :)

Vampire Diaries!

Nu ska jag sätta mig och kolla på avsnittet av vampire diaries som var igår. Missade ju det så ska se det nu ist. Har längtat sjukt mycket efter det här avsnittet eftersom det har varit någon slags "uppehåll" ett par veckor. Men nu så! :)

Fotboll!

Håller på att göra mig i ordning nu. Om en timme eller något ska jag och johanna ner till svartåvallen och kolla på fotboll. Vädret ser ut att bli riktigt fint idag så ska passa på att vara ute. Så om det fortfarande är fint väder när jag kommer hem så ska jag lägga på baksidan och sola :)
Gårdagen blev riktigt lyckad. Men hade ingen ork att blogga när jag kom hem. Men bilder från igår kommer nog antagligen senare idag.
Bilder på mig idag :)

Till joline

Nu ska vi dra oss mot joline.
Vi hörs antaglien i morgon!
Ha en bra kväll , vad ni nu ska göra !? :)
Haha, helt normal kompis jag har.

Gratis spotify premium!

Som dem flesta redan vet så måste, eller ja måste och måste, man ha spotify premium nu. Ganska surt men iaf.
Men om man kanske inte  har lust att betala för det kan man klicka här och bli medlem.
Så får man spotify premium gratis ?
KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄR!

Länkbyte

http://jonssonsfoton.blogg.se

05-06-11

Nu är jag och johanna hemma hos mig och har ätit lite. Soppa i skolan så var rätt så hungrig. Nu ska vi väl sitta här i mitt rum , sätta på musik och bara chilla. Får se vad vi hittar på sen. Ikväll ska vi iaf till joline som har fyllt år. Går dit vid halv sju så under kvällen kommer det inte bli speciellt bra uppdatering. Får se vad klockan är när jag kommer hem.
Ska börja fundera lite på vad jag ska ha på mig ikväll också.
Just nu känner jag mig bara tvungen att skriva när jag egentligen inte har något vettigt att skriva. Så det här inlägget blev tråkigt. Så nu ska jag sluta. Skriver sen när jag har har mer att säga :)
Vad ska ni göra denna underbara fredag?
Bild på mig och födelsedagsbarnet :)

Gooo' kväll! :)

Good evening everybody! Nu ligger jag i sängen och ska alldeles straxt sätta på ett avsnitt av gossip girl. Sen ska jag se på det resten av kvällen. Ska öva på glosorna någon gång till också så jag kan dem sen.
Jaha, i morgon är det fredag igen då. Ska ni hitta på något särskilt ?
Jag ska iaf till joline på kvällen för att fira henne, berättar mer i morgon!

Ha det bra så hörs vi i morgon!


 Nattinatti !


Hej ?

Ska snart ta ett varmt bad hade jag tänkt. Men innan det har jag tvingat mig själv att ha alla rätt på första försöket på franskaglosorna. Känns som jag aldrig kommer lyckas med det. Glosorna fastnar ju inte i huvudet. Det är kanske därför det är bra att börja några dagar innan läxförhöret. Men så smart har ju inte jag varit.
Får lite smått damp på att jag hela tiden glömmer bort dem. Så jäkla svårt ska det väl inte vara att komma ihåg 15 glosor ? Jo tydligen.
Men nu skiter jag i det och badar ist.
Låter mycket bättre eller vad säger ni ? :)
Solen, vart tog du vägen? :(

Nelly.com

"Nu inleder vi Nellys stora vår- och sommaryra! Nu bjuder vi på FRI FRAKT och FRIA BYTEN hela sommaren till och med 31 juli."
Yeah, baby :thumbup:

Länkbyte

http://laraas.blogg.se

Tävling - Vinn smink

Är med i en tävling hos den här tjejen där man kan vinna smink.
Så kika gärna in på hennes blogg och va med ni me :)

Länkbyte

http://natalien.webblogg.se

05-04-11

Nu ska jag och rebecca kolla på vampire diaries. Är helt slut. Så det känns som att jag kommer somna när som helst. Men det får jag inte göra för om en timme ungefär så ska jag till askersund ? Ska kolla på någon bil, orkar inte förklara mer.
Första lektionen i morse var egentligen so, men vi läste ist. Sen hade vi svenska och då hade vi läxförhör och läste igen :o Sen en timmes no. Efter det idrott och sprang spåret. Typ dog. Snacka om sämst kondition. Men det var så jäkla jobbigt. Men skönt nu efteråt. Sista lektionen var franska. Rätt chill. Fixade något konto på någon sida och fick reda på proven ? Och vet ni ? JAG FICK MVG :D Är rätt glad just nu!
Men vi hörs ikväll eller i morgon beroende på när jag kommer hem.
Puss

Godnatt!

Wooooow ! Jag lyckades skriva ett inlägg på den här sega datorn. Det trodde ni inte? Framförallt inte jag! Men den klarar av mycket den här datorn. Den behöver bara sin lilla tid. Skitdator...
Anledningen till att jag har den här datorn är att jag tänkte kolla på ett avsnitt av gossip girl och har ju bara det på den här datorn. Men det har inte blivit av än. Har kollat på lite gamla bilder ist. haha, tyckte det var riktigt kul. Har en hel del gamla bilder på den datorn.
Här är en till exempel.


 HAHAHHA, hur gammal som helt juu :o

 ja, med den bilden så säger jag god natt!


Finalisterna i veckans blogg!


1. http://nittonhundranittiosjuan.blogg.se
2. http://gustafssonerika.blogg.se
3. http://emmalarsons.blogg.se
4. http://ebbiiss.blogg.se
5. http://neaka.blogg.se
6. http://evelinasjodin.blogg.se
7. http://eemelinns.blogg.se
Så där ja, det var finalisterna! Alla bloggar är var ju verkligen jättebra, men var tvungen att välja ut några stycken.
Så nu är det bara att börja rösta.
- Du får rösta hur många gånger du vill.
- Du får också rösta på dig själv en gång.
Avslutar tävlingen någon gång den här veckan, har inte bestämt mig riktigt när än.

Som sagt, priset är en länkning i min blogg i en vecka!
Lycka till nu! :)

05-03-11

Hejsan Svejsan! Johanna och jag sitter i mitt rum och har precis gjort klart någonting till tekniken. Ska kolla engelskaglosorna snart också. Sen ska vi väl hitta på något annat, som att se en film kanske ?
Usch, det har snöat idag igen :o I morse när jag vaknade. Jag skulle dra upp persienerna (vet i fan hur det stavas) för att se om det äntligen hade blivit lite varmare så man kunde ha på sig lite "vårigare" kläder. Men nehe. Värsta snöstormen ute :o Ofta i maj liksom ? Så fick dra på mig min tjocka munktröja igen då. En aning surt, men that's it.
Idag ska jag välja ut finalisterna i veckans blogg också! Sorry, att det har tagit lite tid, men nu så. Ska börja med det snart tånkte jag.
Ha det bäst!

Länkbyte

http://beahedvind.blogg.se

05-02-11

Sitter och kollar igenom bilddagboken just nu. Det var hur länge sen som helst känns det som.
Har nyss ätit och snart ska jag kolla vad vi har för engelskaglosor eftersom jag var sjuk när vi fick dem.
Idag har det väl inte hänt speciellt mycket. Har ju börjat med utegympa på idrotten. Höll på att frysa ihjäl :o
OCH SÅ HAR DET SNÖAT IDAG! :S Fyfan, trodde det hade börjat bli sommar/vår nu. Fast som tur är så försvinner det ju lika fort som det har kommit ner. Får hoppas på att värmen kommer tillbaks nudå.
Hade tjejgrupp på sista lektionen, pratade om vad man ska välja för linje osv. Fick med mig en "tidning" (man kanske inte kallar det tidning, men wtf ni förstår vad jag menar) hem. Så ska dyka ner i den och läsa lite eftersom jag inte har något annat för mig.
Hur är vädret hos er ? Lika tråkigt som hos mig kanske ?



Länkbyte

http://nicooos.blogg.se
Kika in på den här tjejens blogg :)

Wildfox



American bikini


Från stylebytyra.se

Så Snygg!

Nytt 05/01/11

Här kommer lite, eller ja två saker, av det jag köpte i fredags.

+ lite ringar och en håraccessoar som kanske kommer upp på bloggen senare.
Toppen kommer från Gina Tricot och väskan kommer från Bik Bok.