27-06-11

Har inte bloggat något sen i torsdags men har inte haft varken tid eller lust. Midsommar har varit jättebra, orkar inte rabbla upp allt vi har gjort. Har lite bilder på kameran som jag kanske lägger upp på bloggen någon gång.
Är just nu hemma hos johanna och vi gör typ ingenting. Lite senare sen ska vi nog dra oss mot timmeröbadet och bada.
I morgon kommer jag nog inte blogga så mycket heller för vid fem i ett tar jag, johanna och rebecca tåget till linköping, går på stan och shoppar. Sen på kvällen ska vi på bio.
Ska se en film som heter "Something borrowed" Någon som har sett den och vet om den är bra?



Bloggpaus hela helgen

Nu i helgen så är det ju midsommar och jag ska upp till stugan och umgås med en massa folk. Så om en stund påbörjar pauline och jag våran cykelresa upp dit. Så jag kommer nog inte uppdatera bloggen förrens på söndag eller måndag.
Hoppas ni får en underbar midsommar ! Här ser vädret inte så lovande ut än så länge men det hindrar ju tydligen inte oss från att cykla.
Nu ska jag och pauline vröla lite singstar ;)
Vi hörs efter helgen!
Och om ni vill så får ni gärna rösta på min klänning här http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=KWYudOEIJK78dftqDW5YllW7Otpi8LuFhHz9T5GdEAageHMhdE4C#Gallery
Och om ni vill kan jag rösta på eran också isf.

Rössssta på migggg! :D

Mina designade klänning på NELLY.COM

Kan ni rösta på min klänning här?  http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=KWYudOEIJK78dftqDW5YllW7Otpi8LuFhHz9T5GdEAageHMhdE4C#Gallery

Hemma från träningen

Är hemma från träningen nu. Har så jäkla ont i armarna. De skakar så dant att jag knappast kan skriva. Så får väl lida med det några dagar framåt. Men i morgon ska vi tydligen köra igen fast då blir det body toning.
Haha , det var lite kul att vi fick byta om i killarnas omklädningsrum idag. Eller ja , kul o kul vet jag inte..
När jag kom ut från toaletten så stod det en kille där och bara flinade.
Sen efter träningen så tog det väl tydligen lite lång tid för mig och pauline att duscha så rätt som det var så släktes hela rummet ner. Fick värsta paniken och tänkte typ att vi blev inlåsta. Men som tur var så var vi inte det. Vi kom ut :)
Men nu ska jag glo på lite tv sen får jag se vad jag hittar på.

Versace designa för H&M

Höstens designsamarbete för klädkedjan H&M blir italienska modehuset Versace.

Kollektionen, med dam- och herrplagg, accessoarer och heminredning, har skapats av varumärkets kreativt ansvariga Donatella Versace och bjuder på en tillbakablick på modehuset Versaces historia med läder, tryck, färg och glamour. Säljstart i cirka 300 butiker världen över och online blir den 17 november. I januari lanseras även en pre-spring kollektion som ska säljas via kedjans e-handelsplattform.


– Det är otroligt spännande att samarbeta med H&M och få chansen att nå deras stora publik. Kollektionen kommer att vara typisk för Versace och perfekt för H&M:s och Versaces fans världen över, säger Donatella Versace.

Donatella Versace ska ha hämtat upp några riktiga Versace-klassiker ur arkiven för att nytolka dem åt H&M. Damkollektionen innehåller bland annat klänningar i nitat läder, siden och färgstarka tryck därtill tillkommer accessoarer som högklackade skor och bijouterier. I herrkollektionen finns skräddade plagg - bland annat en smokingen - samt bälten och smycken. även för män.

För första gången kommer H&M:s designersamarbete dessutom att omfatta ett antal inredningsartiklar, kuddar och ett överkast.

Källa

21-06-11

Johanna och jag har varit nere och ätit lite nu. Men vi återvänder alltid tillbaks till sängen ;) Men nu ser jag att johanna har orkat lyfta på sitt arsle och satt sig i soffan. Amazing!
Men vi har legat här i stort sett sen vi vakna vid ungefär halv elva. I går kväll kolla vi på johan falk en stund sen orkade vi inte mer så då gick vi upp till mitt rum och satt vid datorn tills vi somna.

Ikväll ska jag nog träna med pauline. Vi försökte få med johanna också men den latmasken orkade inte och så säger hon att hon ska springa ? Wtf ?!??!?!

Rösta på mig?

Skulle ni vara snälla och rösta på min bild i den här tävlingen http://melimelissa.blogg.se/2011/june/tavling-3-tjejer-ska-bli-en-vinnare.html ?
Nummer 2!
Skulle bli jätteglad om ni gjorde det :)

Kan du rösta på min bild här http://melimelissa.blogg.se/2011/june/tavling-3-tjejer-ska-bli-en-vinnare.html ? Nummer 2
Skulle vara jättegulligt :D

Tävling!

Jag är med i en tävling hos den här tjejen, http://melimelissa.blogg.se/. Man vinner en länkning och det vore ju inte helt fel ?!
Jag tävlar med den här bilden --->
Va med ni med vettja ;)

Cute shorts

Hittade dom här urgulliga shortsen när jag var inne på bubbleroom.se och kollade runt lite.
Inte så jättedyra heller, 299 kronor.
Vilken färg gillar ni mest? De blåa eller svarta? :)

Dessie - Watcha got

Well.. Vad tycker ni om Dessies låt och musikvideo?
Själv gillar jag musikvideon, men låten ? Njaa...

God Morgon!

Har tränat såhär på morgonkvisten. Blir  förvånad över att jag kan få mig själv att gå upp och cykla på en spinningcykel det första jag gör när jag vaknar. Och nu har jag ätit en supernyttig frukost också. Nyttiga flingor med bär i och frusen mjölk..
Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen och njuta av det fina vädret.

Easy A

Igår när jag var hos johanna så såg vi den här filmen. Easy A. Tycker den är riktigt bra!
Så alla ni där ute som inte har sett den tycker jag ska göra det :)
Och ni som har sett den , vad tycker ni om den?

Hemma från linköping

Har varit i linköping och shoppat hela dagen med johanna :) Passar ganska bra en sådan här dag när det bara regnar och är tråkigt. Och såklart kommer jag inte hem tomhänt. Nejdå. Ska ta bilder på det jag har köpt och lägga in på bloggen senare. Men just nu är jag hemma hos johanna och dunkar musik och myser framför varsinn dator.
Vad har ni sysselsatt er med idag då?

Svar på kommentar

Svar: Tack så mycket! Nej jag har egentligen inte lockigt hår så jag gör dom själv. När jag gör lockarna så använder jag den här.
Tycker den är riktigt bra. Det blir riktigt fina lockar och det tar inte heller så jättelång tid. Det räcker att man håller i några sekunder så blir det lockigt.
Men det blir jäkligt varm så om man inte vill slita på sitt hår så ska man använda värmeskydd i. Det ska man ju alltid när man plattar och så iförsig men den här blir mycker varmare.
Hoppas du fick svar på din fråga! :)

Hemma

Är hemma nu från en mycket trevlig kväll hemma hos johanna:D Ätit, druckit, kollat på film, badat halvnakna i timmerö sisådär halv tolv, tagit massa bilder osv. Ska kolla igenom alla bilder sen så kommer nog en del upp på bloggen.
Snart ska jag nog sova för är enormt trött... fast nä inte längre. Så det blir nog att sitta uppe vid datorn en stund till.
Blev piggare av att cykla hem.

18-06-11

Har inte bloggat det senaste dygnet för har varit i stugan och cyklat. Ja pauline och jag har cyklat upp till svärdsvik och tillbaka. 6 mil på inte ens ett dygn. Hur duktigt är inte det? 2 och en halv timme tog det att cykla dit och hem tog det 2 timmar ungefär.
Och på torsdag kör vi igen! ;)
När vi väl kom fram till svärdvik så satte vi igång och gjorde värsta lyxmiddagen. Pommes, kycklingbitar och bearnaisesås. Riktigt lyckat blev det om man bortser från bearnaissåsen. Och för att göra det ännu lyxigare så gjorde vi förrätt också. Brinnande, rostatde mackor med nutella.
Nu kommer nog joline om en stund och vid sju ska vi till johanna på fest :D
Så ska fixa mig iordning lite till nu.
Vad ska ni göra ikväll?

Mina och paulines underbart goda havreboll...

foto0402 (MMS)

Mina och paulines underbart goda havrebollar ;)


Det brinner

Johanna och jag ligger i hennes säng och myser med varsinn dator. Har inte bytt om än ...
Men nu ska vi dra på en film. Det brinner blir det. Så nu ska vi sitta här i mörkret och skrämmas ordentligt ;)
Ni måste hålla med om att gubben längst ner ser skum ut ?!

Inspiration♥

Weheartit.com

Tävling!

Är med och tävlar om att vinna valfri produkt hos brandsinfashion.com hos vadfanskajagheta.se.

Converse sandaler ?!

Vad tycker ni om "converse-sandaler"?
Något du skulle kunna tänka dig att gå i , i sommar?

Sommarlov!

Är hemma och har ätit nu. Riktigt mätt! Nu ska jag dra igång lite musik och fira att det är sommarlov :D Senare sen blir det jordgubbstårta! Nice! 
Efter att det var slut i kyrkan drog jag och johanna hem till henne. Dukade upp fint framför tvn med jordgubbar, melon, vindruvor och saft. Kollade lite på tv och dansade och var allmänt glada över att det är sommarlov!
Över 2 månader utan att ens behöva tänka på skolan. F*cking awesome!
Har tagit bilderna med mobilen så bilderna är ju inte dom bästa om man säger så...

Skolavslutning

Nu drar johanna och jag till kyrkan. Det håller på till straxt efter tio tror jag så nästa gång jag bloggar är det sommarlov! :D

Måla naglarna

Har duschat, gjort hårinpackning osv nu. Nu ska jag måla tånaglarna också. Så dom blir rena och fräscha tills i morgon ;)

Katy Perry- Last Friday Night (T.G.I.F)

Johannas favoritsångerska Rebecca Black är med (a)
Sjukt skön video! Håller ni inte med mig? :p

Bikini

Igår fick jag hem den här bikinin som jag beställde för ungefär en månad sedan. Har bara provat överdelen än så länge och den passar. :D
Vad tycker ni ? Snygg?

Shoppingen från 10/06

Jeansshorts från H&M 199:-
Tröja från BikBok 199 :-
Vit bikiniunderdel 99 (?) :-

14-06-11

Är hemma med johanna nu. Vi sitter och kollar på vampire diaries och njuter av att inte behöva tänka något alls på skola och plugg. Alla läxor och prov är avklarade för sjuan. Sjukt gött! :D
Har bara i morgon kvar och då ska det väl städas skåp osv. Ganska chill dag skulle jag tro.
Idag har det inte varit någon så avancerad dag heller. Började dagen med slöjd. Fick sluta tidigare så fick femtio minuter rast. Sen svenskaprov som gick helt okej. Sen femtio minuter rast igen. Sen var det franska. Lämnade in böcker, körde någon "lek" och lite. Efter maten var det engelska. Kollade bara på lite när andra redovisade eftersom jag gjorde det igår. Sista lektionen var no och då spleade vi bärnnboll.
Så har min dag sätt ut ungfär. Hur har eran dag varit?

Nails


Lite bilder på hur mina naglar blev när jag var och gjorde iordning dem för ungefär 1 och en halv vecka sedan..
Har helt glömt bort att visa resultatet. Men bilderna är tagna straxt efter att jag hade varit och fixat dem.
De ser ut som det gör på bilderna,  irl fortfarande, så förhoppningsvis så håller det till skolavslutningen också :D

12-06-11

Ligger i sängen och myser med musik och dator. Samtidigt försöker jag lära mig grekisk mytologi. Just nu känns det rätt hopplöst att lära mig det här till på tisdag, menmen. Får plugga som en idiot i morgon ist.
Helgen har varit jättemys med ellen. Har badat, fotat, solat, åkt båt, snackat och en massa mer. Låter rätt bra eller hur ?! :)
Nu väntar sista veckan innan sommarlovet. Har två prov kvar sen så. Sen är sjuan slut. Tycker det har gått jäkligt fort, men rätt skönt med sommarlov nu.

Vilken dag slutar/slutade ni skolan?

Juste, bilderna som jag har tagit under helgen kommer troligtvis upp på bloggen inom några dagar.



UNTZZZ

CHACHA BLOGGEN!
asso shiet nu sitter vi här och chillar med lite bärtzZZZ
UNTZUNTZUNTZ"!Q!!
herå

Hemma från linköping

Sitter och glor på tv just nu. Kom nyss hem från en eftermiddag i linköping med johanna, jonna och pauline. Fick med mig en bikiniunderdel, tröja och ett par jeansshorts hem. Om jag har tid och lust kanske jag visar det på bloggen någon gång.. Nu väntar jag på att jonna och pauline ska komma hit och då ska vi göra något. Se någon film eller något kanske. Sen senare ikväll tar nog jag och jonna tåget till mjölby och sover där.
I morgon förmiddag ska jag till stugan och sover där tills söndag så uppdateringen kommer vara låg.. det är den alltid nu för tiden men ännu sämre om man säger så. Närmare bestämt ingen uppdatering alls.
Men till sommaren så ska vi nog fixa internet till stugan så då kan jag blogga när jag är där också. Happyface ! :D
Lite bilder på min skolavslutningsklänning :)

Sitter i havet

Nu sitter jag och johanna i havet och ska snart börja plugga. Har soprov i eftermiddag och så har vi inställd lektion nu så vi är duktiga och passar på att plugga. Känns som att jag kommer faila totalt :o
Efter skolan drar jag, johanna, jonna och kanske joline till linköping och shoppar. Beöver ett par nya jeansshorts så ska försöka hitta ett par.
Men nu måste jag börja med pluggandet..

08-06-11

Ska åka till motala nu för att prata om min tandställning. Wish me luck..

Vad tycker ni om den nya designen? Är inte klar med den än men gör lite i taget när jag känner för det :)

Vattenkrigsfestival

Är hemma nu efter en eftermiddag/kväll i linköping. Tog tåget dit vid fem i fyra med maja och pauline. Sen gick vi till kungsträdgården där det var vattenkrigsfestival,med lite annat folk. Riktigt trevligt. Men blöt det blev man.. och skitig också för den delen så nu har jag tagit en efterlängtad dusch.
Påvägen hem från linköping så var det värsta ovädret. Fyfan blev nästan rädd. Det regnade så dant att det regna in i tåget? Åskade gjorde det också.
Min blogg ser för jävlig ut rent ut sagt men om jag har tid ikväll ska jag försöka göra något åt det..
Bild från google.

WTF????

Varför ser det ut såhär? :(
Håller på att ändra designen lite så om jag kan fixa till det så kommer ni få se den senare sen om ni inte redan ser den? Det kanske bara är för mig det ser ut såhär?
Men om någon vet vad som är fel får ni gärna kommentera !
Skulle bli superduper glad om någon kunde hjälpa mig :)

Springtur !

Har nyss kommit hem från stugan. Ska bara packa upp mina grejer och sen ska jag tydligen ut och springa.
Påvägen hem från stugan satt jag och höll på att somna och rätt som det är får jag ett sms av pauline att vi skulle springa. Tro det eller ej så var det inget skämt så hon kommer väl inklampandes hit snart. Så jag ska väl ta och börja klä om nu.
Det här får jag ta itu med sen när jag kommer hem...

02-06-11

Har varit i Motala hela dagen och kollat på lite möbler så har inte hat möjlighet att blogga. Kunde ju mobilbloggat, men orkade inte det..
Är hemma nu iaf, håller på att packa och lite för ikväll följer johanna med till stugan. Självklart ska VI bada, eller hur johanna?
I går bloggade jag inte heller. Eller jo ett inlägg hann jag ju med på eftermiddagen. Men efter kvällsmaten åkte jag och pauline hem till henne en stund och sen kom jonna. Vi gick upp till station och tog tåget till mjölby. Där träffade vi maja. Hann med både burger king och donken under kvällen så var inte speciellt hungrig när jag kom hem.

Vet inte riktigt hur länge vi stannar i stugan men som minst tills i morgon kväll/natt. Sen på lördag blir det att åka till norrköping :D
Ska duscha och fixa mig lite nu.
Pusssss :)

Länkbyte

http://bimbomajorna.blogg.se

Första Juni! :)

Är hemma med pauline nu. Har ätit lite och nu sitter vi i mitt överdrivnet varma rum. Om en stund ska jag åka någonstans (vet faktiskt inte riktigt vart det är) och fixa mina naglar. Vet inte om pauline skulle hänga med eller om hon går hem. Så ska ta bort naglacket jag har just nu innan jag går också.
Är ledig ända tills på tisdag nu :D Like it , like it (y)
Men får se om vi hörs senare! Har ingen lust att blogga nu när det är så fint väder ute, men vi hörs när vi hörs helt enkelt.
Ha det så bra sålänge!