Bananpannkakor

Oturligt nog såg jag nu att jag hade lagt den brända pannkakan längst upp. Som bi ser så har matlagning aldrig riktigt varit min starka sida.


Michael Kors Jet Set Travel Tote

Denna underbara sak är min nu!! Eller jag  har inte fått den än men förhoppningsvis kommer den i veckan eller annars nästa vecka. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Remember?

 Satt och lyssnade igenom en massa gamla goa låtar från förr. Och så hitta jag denna. Älskar denna låt! Blir så himla glad av den.
 

God morgon!

Har precis kommit tillbaka från min lilla "morgonpowerwalk". Gick ut direkt när jag vaknade i morse och nu är jag svinhungrig så ska sätta mig framför tvn och äta en riktigt god frukost.

Frukosten idag består utav vaniljyoghurt med äpplebitar och kanel, en smörgås med ost, skinka och gurka och ett glas vatten. Mums!


But that's not why I love you

hola mi amigos! Hur står det till med er nu för tiden? Kände att det var ett tag sen nu igen..? Att jag aldrig kan hålla i det här med bloggandet. Ganska frustrerande faktiskt. Men nu fick jag ett sånt där ryck då jag bara måste blogga. Så tänkte skriva lite om hur min helg har varit än så länge.
Igår efter skolan gick jag, my och joline hem till mig och lagade amerikanska pannkakor med sirap, nutella, banan och helt faderullan. Olagligt gott!! Under tiden vi åt kollade vi film. Lite skräck sådär en fredagseftermiddag. Sen gick dom hem så jag fixade mig lite och sedan gick jag till torget för att möta upp my och för lite god mat. Satt där ett tag och bara åt och snackade. Sedan yrade vi runt lite på ica och bara var allmänt hypiga. Sedan gick/joggade/sprang vi hem i kylan, klädde upp oss i univerums snyggaste outfits och sedan vetifan vad som hände egentligen? Vet bara att jag inte har garvat så mycket på riktigtjävlalänge.
Jaja, sen när vi hade lugnat ner oss lite så gick vi ner och fixade lite muffins (eller lite, åt upp en hel påse.. ) och myste ner oss i sängen och kollade på ännu en skräckfilm. 
 
Kände att det blev en hel del onyttigheter igår så jag tog ett välförtjänat träningspass idag. Först en joggingtur sedan lite core. Har precis ätit en god lördagsmiddag nu och ska snart dra mig bort till joline.
 

Before I die

 

Outfit

 
Såhär mysigt klädd är jag idag! 
 
Jeans-Dr Denim  Linne-Bikbok  Skjorta-Veromoda  Halsband-Vila  Jacka-Jofama by Kenza  Skor-Ugg Australia  Halsduk-Lager 157  Vantar-Ullared

We're beautiful like diamonds in the sky

Godkväll på er! Kom precis hem efter en liten kvällspromenad med Joline.
Gick till henne lite efter halv nio. Vi har haft filmmys med popcorn, cappuccino och film (pretty obvious?). Vi kollade på Sandor slash Ida. Ganska gammal film min riktigt bra! Sen efter det gick vi ut en sväng men är hemma nu igen. Det var ju så förbannat kallt ute. Men ska mysa ner mig i sängen nu. Godnatt!!


Look of today

 
 
 
 
Tänkte även visa er en lite bättre bild på tröjan jag har under. Fick denna i julklapp :)
 
 
SÅja, det var lite bilder på outfiten jag har sprungit runt i på stan idag. Inte dåligt att kunna använda skinnjacka redan nu utan att frysa halvt ihjäl.
Nästa gång kanske jag orkar ladda systemisen så ni får lite vettiga bilder också. 
 
Jeans-Crocker  Skinnjacka-Jofama by Kenza  Tröja-Peak Performance  Jeansväst-Topshop  Halsband-Kicks
 Halsduk-Lager 157  
 
Hade även mina röd/bruna kängor från vagabond och en vit väska till det.

Lunch på Steve's

Unnade mig själv med lite kyckligfilé, klyftpotatis och currysås till lunch idag! Riktigt gott!


Jan. 03, 2013

Den här kvällen har bestått utav träning och film. Supermysigt. Var ute och sprang en runda förut och så vart det lite hemmaträning efter det.
Är riktigt stolt över mig själv. Har tränat varje dag det här året. I måndags tog jag en joggingtur, i går gymmade jag och idag detta. Fan vad grym jag är!

Nu ska jag mysa ner mig i min säng och antingen läsa Elsas hemlighet (asbra bok!! Läs Elsa serien om ni inte har gjort det), eller så ska jag kolla lite avsnitt av dh.

I morgon drar jag iaf till Linköping and do some shopping och ska även luncha och fika inne i stan :)
Puss

Hittade en riktigt söt bild som jag tydligen hade tagit nyår. shit så gulligt..


Antingen eller

Storstad eller landet: storstad

 

Hamburgare eller pizza: vet inte riktigt men om jag måste välja så blir det nog pizza

 

Kött eller fisk: kött

 

Hund eller katt: hund helt klart

 

Aftonbladet eller Expressen: aftonbladet kanske?

 

McDonalds eller MAX: donken for god sake

 

Vin eller Öl: det måste nog bli vin

 

Sverige eller Utlandet: Just nu skulle jag göra vad som helst för att få åka utomlands och slippa sverige

 

Sport eller nyheter: nyheter men kan glo på fotboll ibland bara för att få se alla snygga killar, hihi

 

Hockey eller fotboll: fotboll

 

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: spelar inte så stor roll, men mörkhåriga I think?

 

Sommar eller vinter: SOMMAR!! Dock är det mysigt med jul och nyår. Och så fyller jag ju år på vintern också


Wanties

Marc by marc jacobs /kenzo /guess /michael kors /odd molly /runwaydreamz
 

Cozytime

Det här är min sysselsättning denna kväll. I vanliga fall så skulle det legat en marabou-chokladkaka här bredvid mig också. Men eftersom jag gått över till att bli nyttig så skippar vi det.


Nyårslöften


1 januari 2013

Hej! Hur är det med er såhär dagen efter nyårsafton? 
 
Idag är det ju 1 januari 2013 så eftersom det är ett nytt år nu så tänkte jag börja om på nytt här på bloggen. Det var inte något jag hade planerat egentligen men jag låg här i sängen och tyckte synd om mig själv, wonder why?, och läste lite bloggar och vart helt plötsligt jättesugen på att blogga. Så nu kör vi! 
 
Egentligen så skulle jag göra ett sånt där "mitt 2012" som man ser i stort sätt på varenda blogg. Men eftersom jag har ny dator och sådär så har jag ju inga bilder just nu. Har ju iPhonen ioförsig but we'll see. 
 
Har även några nyårslöften det här året som jag ska verkligen ska försöka klara av. Och har jag bestämt mig för det så kommer det bli så!
Men dom kommer upp i ett enskilt inlägg lite senare :)